Toetsweek monologen deel 2

Deel 2 – weekend

Ha, weekend. Eindelijk ;D ik kan nou niet echt zeggen dat de toetsen erg goed gingen, maar hee, die 8 voor Engels telt vaker mee dan die 5 voor Nederlands, dus het zal wel goedkomen allemaal. Op school heb ik na elke toets met veel liefde het bijbehorende boek van zijn kaft verlost. (of haar. Zijn boeken vrouwelijk? Daar hebben we iets over geleerd met Nederlands, maar daar had ik dus en onvoldoende voor ;s) Met een brede smile op mijn gezicht fiets ik naar huis. In mijn hoofd klinkt het fijne geluid scheurend kaftpapier nog na. Weekend. Eindelijk een paar dagen niks doen.
Als ik thuis kom zak ik met een ijsje op de bank. Even bijkomen. Ik kijk tv. Ik doe een uur over mijn Facebook tijdlijn. Ik eet patat. Whatsapp met vriendinnen. Zoek mooie quotes. Ga oppassen. En dan, rond 21 uur ’s avonds dringt het tot me door. HET IS TOETSWEEK. Het kan dan wel vrijdagavond zijn maaruhm, die toetsen komen dichterbij, en ik moet ze toch leren… met frisse moed open ik Firefox om Franse woordjes te gaan stampen. Alleen staat het tabblad van een film nog open. De avond vliegt voorbij, zo ga ik naar huis, en heerlijk naar bed. Maar ik realiseer me best goed dat ik niks heb gedaan vandaag. Toch denk ik niet dat dit nu heel erg is. Heeft een mens niet af en toe een beetje rust nodig? Morgen, ja dan ga ik weer leren. En niet vergeten; over een paar dagen is het 7 weken rust. Looking forward to it. Als jij dit leest, en denkt; hee, ik herken dit! Geniet dan even van je momentje. Want voor hje het weet is het voorbij. En dan moet je echt weer leren. Tsja. That’s life.

Succes met de laatste toetsen, and remember;

summerloading

 

 

 

 

 

With love,
Rianne

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s