Lieve Laptop

Bereid je voor op een matrealistische klaagzang, een verdrietig verhaal, lichterlijk bijzonder verwoord en met een tikkie sarcasme.

Lieve laptop,
Waar is het misgegaan tussen ons? Wat ik heb nou gedaan?
Altijd zorg ik goed voor je, als je batterij leeg is, laad ik je op,
als je vies bent, maak ik je schoon,
En zo goed als elke dag laat ik je even uit je donkere tas. Dan schrijf ik boekverslagen, lees ik mails, dan blog ik. En jij kijkt toe. Je kijkt mee. Sinds wanneer is dat niet meer genoeg? Sinds wanneer heb je besloten op geduldstherapeut te worden? Ik weet dat ik weinig geduld heb, maar therapie heb ik niet nodig hoor! Geduld is een schone zaak, maar ik wacht liever niet een half uur voordat er iets gebeurd.
En zeg nou zelf, heb ik ooit met je gegooid? Heb ik je ooit laten vallen? Heb ik ooit drinken over je heen gegooid of je uitgescholden?
Nee. Zo ben ik niet. Daarvoor houd ik teveel van je. Ik geniet, pardon genoot, altijd zo van je snelheid. Van de heldere kleuren van je scherm, de manier waarop je duidelijk je grenzen aan gaf (de sims kon ik niet installeren and stuff…) Altijd leek je zo sterk. Als ik huilend boze gedichten typte,of lachend aan het skypen was.
Maar nu? Waarom doe je me dit aan? WAT IS JOUW PROBLEEM?!
Een miscommunicatie? Vergeten updates? Of gewoon puur verraad? Misschien komt het weer goed met ons. Misschien reageer je binnenkort weer op mij zonder vast te lopen en al mijn smekingen te negeren. Ik hoop het. Want ik mis je.
Liefs,
Rianne

(dit was een extra bericht, morgen komt er gewoon nog een! Maar ik vroeg me af wat jullie hiervan vonden ;-))

With love,
Rianne

Een gedachte over “Lieve Laptop

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s