De Liebster Award Tag

SAM_3206Door mijn trouwe lezeres van www.justaquotelover.wordpress.com werd ik genomineerd voor de Liebster Award. Dit is een Tag waarbij je blogs met ‘nog niet zoveel’ volgers onder de aandacht kunt brengen bij anderen. Dit zijn de regels;

 1. Noem degene die jou heeft genomineerd.
 2. Beantwoord de vragen van degene die jou heeft genomineerd.
 3. Nomineer zelf bloggers met 200 volgers of minder.
 4. Stel deze bloggers een aantal vragen.
 5. Breng de genomineerde bloggers op de hoogte.

Ik kreeg de volgende vragen, en beantwoord deze dus bij deze ;-).

 1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Tsja, in principe ben ik daar al drie keer mee begonnen, maar ik ben niet zo’n doorzetter… Ik vind het leuk om te schrijven. Op deze manier kan ik daar een beetje mee oefenen, af en toe wat nieuws proberen en al mijn onzin kwijt haha.

 1. Hoe zou je je zelf beschrijven?

Oe dat vind ik altijd een lastige vraag, uiterlijk of innerlijk?! Qua uiterlijk, ik ben lang, grote voeten, niet heel knap, maar ook niet lelijk, ik ben mooi, door God gemaakt. En verder… Ik ben redelijk lui, snel emotioneel (ik huil ook als ik iets grappig vind of als je gewoon iets liefs/fijns zegt ;p). Als ik je echt ken en je vertrouw ben ik vaker druk en een flapuit, anders ben ik meestal iets stiller of rustiger. Maar dat ligt ook aan mijn humeur haha.

 1. Naar welk nummer luister je het liefst?

Verschilt enorm, momenteel is ‘Wake’ van Hillsong Young and Free favoriet. Oh en ‘Hold me’ van Jamie Grace.

 1. Wat is jouw favoriete quote?

Weer zo’n moeilijke, I loooovee quotes! ‘When life knocks me down, Jesus picks me up’ staat erg hoog in de lijst. Enneeh deze;

IMG_13288020627136

 1. What makes you smile?

Zoveel! Van naar huis fietsen met mijn gezellig fietsgroep in de zon tot je boek dichtslaan en weten dat je je huiswerk af hebt. Mijn vrienden, familie, een goed boek, een lief berichtje, eten, de nieuwe Belle/Beam , een opgeruimde kamer, fotoalbums, herinneringen, een nieuwe spijkerbroek die perfect zit EN niet duur is…

 1. Wat is je lievelingssport?

Ha doei, Rianne en sporten? Maar ik vind fietsen leuk. Behalve als het regent of erg hard tegen waait, verder vind ik fietsen echt wel leuk. En zwemmen, daar kan ik ook van genieten.

 1. Before I die, I want to…

Write a book. (En verder in het nederlands want we moeten het wel leuk houden hea.)
Ik wil een opleiding voltooien, parachute springen, trouwen en de zon zien ondergaan in zee.

 1. Wat is je grootste angst?

Alleen komen te staan. Niet gezien te worden. Soms ben ik best onzeker en dan ben ik wel eens bang dat alle mensen die mij dierbaar zijn spontaan weglopen ofzo. Gekke angst, ik probeer er van af te komen ;-).

 1. Wat vind je het mooist aan het leven op aarde?

Pfft wat een moeilijke vragen haha. Ik denk… de mensen. Natuurlijk zijn er genoeg slechte mensen op de wereld. Maar als je kijkt naar een pasgeboren baby’tje die mininageltjes en teentjes en oortjes heeft. Of naar je prachtige vrienden die lachen. Of als je iemands armen om je heen kan voelen. Dat vind ik mooi.

 1. Als je 1 ding op deze wereld zou mogen veranderen, wat zou dat dan zijn?

Worldpeace. Klinkt misschien afgezaagd, maar echt. Geen oorlog meer, geen pesters… Maar tegelijk weet ik ook dat dit nooit gaat gebeuren. Gelukkig mogen we uitkijken op de eeuwigheid :D

Nu wil ik graag Cecily van http://cecjespoezie.wordpress.com/ en Elise van http://inspirationbyelise.weebly.com/ nomineren!

De vragen die jullie mogen beantwoorden;

 1. Wat is je grootste hobby?
 2. What makes YOU smile?
 3. Boek of film? Waarom?
 4. Favoriete sieraad?
 5. Wat is jouw lievelingseten?
 6. Waarom ben je gaan bloggen?
 7. Welke website gebruik je het meest?
 8. Favoriete schoolvak?
 9. Leukste vakantie since ever?
 10. Wat vind je mooi aan jezelf?
 11. Wat wil je echt nog doen in je leven?

Succes met beantwoorden van de vragen ;)
En bedankt voor het lezen!
With love,
Rianne

2 gedachtes over “De Liebster Award Tag

 1. Haha, ik ben gewoon kampioen moeilijke vragen bedenken :P Erg leuk ingevuld! En zo’n gekke angst is het niet hoor! Ik denk dat iedereen het diep van binnen eng vind om alleen komen te staan… xoxo

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s