My Life in Blessings – Oktober 2014

Hoi! Zoals je misschien hebt gemerkt heb ik afgelopen zondag en woensdag niks gepost. Ik heb vakantie en wilde daar even bewust van genieten… But I’m baccckk! In deze blog weer een heleboel blessings. Oktober vind ik echt een leuke maand. De temperatuur is meestal nog wel te overzien, de bomen worden zo mooi en er zijn gewoon allemaal leuke dingen haha. Laten we beginnen bij het begin van de maand.

1. Huis van Belle dag
Op 4 oktober was de huisvanbelledag, en daar is al een verslagje van online gekomen, dus daar ga ik nu niet meer verder op in. Maar het was dus een hele leuke dag ;)

2. 11 oktober + verjaardag
11 oktober vierde ik mijn verjaardag voor familie en wat andere leuke mensen. Ik ben erug verwend. Maandag de 13e was ik echt jarig en ik ben nu dus officieel 16 ;-) School was gewoon gezellig haha. Die avond had ik de eerste Youth Alpha avond op school. Later kwamen mijn opa en oma nog op bezoek, dus dat was ook nog erg gezellig.

mlib okt (3)

3. Het weer
Jaja, daar is het weer weer… Ik ben daar gewoon dankbaar voor ;) Volgens mij heb ik maar 2 keer in de regen gefietst, dat is best te overzien. Er zijn in deze maand zelfs nog dagen geweest waarop in buiten heb gelopen zonder jas. In de afgelopen week werd het weer wel minder, maar gelukkig kon ik binnen zitten yes! En wat is er nou prettiger dan met een kop thee en een dikke trui voor de verwarming zitten met een goed boek of een gezellig skypegesprek?

mlib okt (2)

4. Vakantie.
Net voor de vakantie kreeg ik wat slechte cijfers terug voor toetsen waar ik wel heel hard voor had gewerkt. Dat was vrij deprimerend, maar daarom kwam de vakantie wel als geroepen. Het was heerlijk om weer even uit te kunnen slapen en huiswerk bij te werken maar vooral in een rustig tempo. Momenten dat je wakker word, regen hoort en denkt; “Nah, ik slaap nog wel een uurtje.” I love that.

5. Bos
De natuur word zo mooi in de herfst. De rest van het jaar ook, maar de kleuren van herfst vind ik echt mooi. Donkerrood en groen, geel en oranje, het bos was prachtig.

mlib okt (1) 20141019_161816

6.Mensen
Deze blijft ook terug komen, mensen. Ik houd van de mensen om mij heen, ze zijn een ongelofelijke zegen en ik zou niet zonder ze kunnen, hoe cliché dat ook klinkt , love you people♥

Tot zover de zegeningen uit mijn maand, ik zou er nog veel meer kunnen opnoemen, maar dat gaan jullie vast saai vinden ;-). Wat waren jou zegeningen?

With love,
Rianne

3 gedachtes over “My Life in Blessings – Oktober 2014

  1. Nog (2 bijna een maand geleden, maar beter laat dan nooit ;)) gefeliciteerd, 16 al! Kom ik aan met mijn bijna 13 ;p (nog 25 daagjess!! :D) Maar ja, leuke blogpost! En… love you too :) Veel liefs, Femke

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s