My life in blessings – November 2014

Tjoh, er is gewoon alweer een maand voorbij! Hierbij dus mijn leven in zegeningen weer.
Voordat ik ga beginnen wil ik eventjes melden dat ik mijn telefoon tegenwoordig gebruik voor foto’s. De kwaliteit is dus misschien iets minder, maar het scheelt een hoop werk ;-)

  1. Toetsweek voorbij!

Daarvoor moest die week helaas eerst beginnen haha. Maar hij is weer voorbij en dat voelt toch altijd wel weer erg opgelucht. Tot nu toe vallen mijn resultaten me nog wel mee. Zijn er onder jullie mensen die toetsweek hadden deze maand? Hoe is het gegaan?

  1. Jarige oma’s

Verjaardagen van mijn grootouders vind ik altijd heel gezellig, met ooms en tantes, achterfamilie, en natuurlijk taart.

  1. Amsterdam

Met school ben ik een dagje naar Amsterdam geweest. Ik vond het ochtendprogramma niet heel tof en de wijk waar we in rondliepen was vrij heftig. ’s Middags gingen we naar het Rijksmuseum, en dat was wel gaaf! Al die schilderijen enzo, vind ik best mooi haha.

mlib nov mlib nov

 

  1. Studiekeuze Event

Even aan mij toekomst denken ;-). Ik ben naar de EH in Amersfoort geweest, waar verschillende studieflitsen waren waarbij je even met studies kennis kon maken. Ook waren er workshops. Was een gezellig dagje!

  1. Alpha weekend

Dat was toch wel de kers op de taart zeg, wow! Een mooi weekend met youth alpha vanuit school. Veel tijd met God door kunnen brengen, maar ook erg veel gezelligheid. Voel me nog steeds heel happy!

mlib nov (2) mlib nov (3) mlib nov (1) mlib nov (4)

Zo, dat waren weer de highlights van mijn maand, ik heb ervan genoten :-)
Hoe was jouw maand?

With love,
Rianne

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s