DIY – Theedoosje

Ik had een hele mooie naam voor deze simpele DIY verzonnen, maar toen ik het idee eindelijk uitgewerkt had, was ik die alweer vergeten… helaas pindakaas, maar hier is een Do It Yourself met… een leeg theedoosje.

Als je net zo’n theeleut bent als ik, of in ieder geval een theeleut in huis hebt, dan heb je vast ook wel eens van die lege theedoosjes. Ik ben stiekem een beetje een verzamelaar, want als ik dan zo’n doosje op het aanrecht zie liggen denk ik ‘hee, daar kan ik wel iets mee!’. Ik heb mijn creatief dus even laten borrelen, en eigenlijk zijn theedoosjes best praktisch! Kijk snel mee …DIY theedoosje (9)

Zo’n klein doosje kun je voor van alles gebruiken. Ik heb er eentje voor Happy Stuff, eentje voor mijn washitape en stempels en eentje voor mijn telefoon spullen. Vandaag ga ik een nieuwe maken, waarvoor? Dat zie je onderaan de blog ;-)

 

DIY theedoosje (3)

Mijn happy stuff doosje

Dit heb je nodig;

DIY theedoosje (4)

  • een theedoosje of ander handig doosje
  • washitapejes
  • kaftpapier/inpakpapier/ander leuk papier
  • schaar en plakband

Ik ben begonnen met het ‘kaften’ van het doosje. Omdat er wat rare afrondingen in zitten ging dit niet helemaal vlekkeloos, maar zo’n papiertje staat wel heel vrolijk.

DIY theedoosje (6)

Na het kaften is je tape aan de beurt. Je kan versiering toevoegen zoveel als je zelf wilt. Ik heb een redelijk druk papiertje als basis gebruikt, dus houd het nu rustig. Ook kun je nog tekst toevoegen.

Et voila, jou persoonlijke mini opberg doos is klaar! Van mijn doosje heb ik een gebedspuntendoosje gemaakt. Hij zit vol met namen van mensen om mij heen. Elke avond kies ik een kaartje, en voor die persoon bid ik dan nog eens extra.

DIY theedoosje (7) DIY theedoosje (8)

Ga jij na aanleiding van deze blog ook aan de slag? Laat me dan jouw creaties zien! Delen kan via https://www.facebook.com/rianneschrijft , of stuur me een mailtje.

With love,
Rianne

Een gedachte over “DIY – Theedoosje

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s