Review – Ik slaap weer met een knuffel.

reviewpinguïn (3)

Ik zie jouw hoofd al voor me als je dit leest. ‘Ehm Rianne, je bent 16, ben je daar niet een beetje laat mee?’ Maar misschien trok deze titel juist je aandacht. ‘Yes, ze gaat iets raars over zichzelf zeggen!’ Dan krijg je nu je zin; Ik slaap tegenwoordig weer met een knuffel. Maar klik nog niet weg, in de rest van deze blog ga ik uitleggen waarom.

Alweer een poos geleden liep ik door de Xenos. Ik was op zoek naar sinterklaas cadeautjes. Bij de mutsen en handschoenen zag ik haar (ik denk dat het een vrouwelijke is) ineens staan. Een superschattige, extreem zachte knuffel met een stippenstrikje. Aaaah! Mijn hart begon spontaan wat sneller te kloppen; liefde op het eerste gezicht. Toen ik nog eens wat dichterbij deze kleine pinguïn kwam, zag ik datgene wat mij overhaalde om haar te kopen; Het was een pittenzakknuffel. Een pittenzakknuffel? Ik heb reviewpinguïn (2)geen idee of het een woord is. reviewpinguïnMaar anders heb ik het zojuist uitgevonden. Aan de achterkant van Pitty, zoals ik haar liefkozend noem, zit een klittenbandje, waarmee je een tarwepittenzak eruit kan vissen. Deze zak leg je ongeveer 2 minuten in de magnetron. Dan stop je ‘m weer terug in je pinguïn, et voila, je hebt een warme pinguïn. Een warme pinguïn, ik bedoel maar, dat klinkt toch geweldig? En ik kan je vertellen; het is geweldig.
Ik vind dat de knuffel redelijk lang warm blijft. Telkens als ik dacht; nu issie echt weer koud, bleek de andere kant toch weer warm te zijn. Voor mij was het zeker geen miskoop!

 

Dus tegenwoordig heb ik weer een knuffel. En ik ben er blij mee.
Wil jij nu ook zo’n leukerd, race dan even naar de Xenos. Ze hebben verschillende dieren, dus als je geen pinguïnfan bent, neem dan een uiltje, vosje, of een van de andere.
Deze kost €7,99 !

With love,
Rianne

2 gedachtes over “Review – Ik slaap weer met een knuffel.

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s