2014 in een vogelvlucht

Het is tijd voor de sentimentele oudjaars speech! Nouja, ik was niet van plan heel erg sentimenteel te worden… kijk mee naar mijn jaar;

Januari- februari – maart

De eerste maanden van het jaar stonden vooral in het teken van genieten van kleine momentjes voor mij. Leuke pauzes in de zon zitten en fijne familieuitjes. Eind februari kwam de Belle met mij daarin! Het was heel gek om mezelf in een tijdschrift te zien staan, maar zeker een leuke ervaring!

8K8A1421

Credits voor de foto naar Pure Photography!

April – mei – juni

Weer een hoop gezelligheid! Ik ging naar Parijs met school, en later naar Opwekking en de EO-jongerendag.

IMAG6395

Parijs, oh wat was je prachtig

 

Juli – augustus – september

Een rapport met ‘bevorderd naar 5 vwo’ erop, tjoh wat was ik daar blij mee! Verder het WK, zomervakantie, en ohja, ik begon een blog. Gewoon in een weekend waarin ik me verveelde haha. Inmiddels staan er al heel wat artikeltjes online, en ik hoop er ook nog een heleboel te maken. (What’s your favourite?)

Zomervakantie - fietsen in Frankrijk

Zomervakantie – fietsen in Frankrijk

Oktober – november – december

Huisvanbelle dag, Jarig, alphaweekend, londen, en natuurlijk kerst… en dan zijn we weer aan het eind van het jaar aangekomen. Ik kan terugkijken op een heel mooi jaar. Natuurlijk waren er ook zeker minder leuke dingen, die hebben we allemaal wel. Maar ik denk dat het goed is om positief te blijven kijken. en als ik alle mooie momenten bij elkaar op tel, tellen die veel zwaarder dan alle nare momenten. Ik hoop voor jou dat dat bij jou ook zo is.

Daar liggen de crown jewels verstopt in Londen

Daar liggen de crown jewels verstopt in Londen

Ik vind het altijd fijn om zo even terug te kijken naar de mooie momenten van het jaar, en ik ga er dan ook nog een fotoboek van maken, zodat ik het ook zeker niet vergeet. Wat waren de mooiste momenten uit jouw jaar?

Ik wens je een fijne jaarwisseling vanavond, en zorg er alsjeblieft voor dat je jouw vingers, tenen, oren, ogen en andere lichaamsdelen niet verliest met het vuurwerk ;-).

With love,
Rianne

2 gedachtes over “2014 in een vogelvlucht

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s