Hallo 2015!

Goeiemorgen 2015, nice to meet you! Heb je een fijne jaarwisseling gehad? Ik hoop het!
En nu begint het nieuwe jaar weer en met het nieuwe jaar komen… juist ja, de goeie voornemens. Elk jaar maken weet ik het hoeveel mensen een lijstje met dingen waar ze aan gaan werken. Meer sporten, minder eten, gezelliger zijn tegenover je familie…. En vervolgens mislukken al deze dingen. Goeie voornemens. Wat moet je ermee… Zelf heb ik het nooit echt geprobeerd eigenlijk. Ik ken mezelf een beetje namelijk, ik behoor eerder tot de groep die er niks van waarmaakt dan tot de groep die echt meer gaat sporten.20141230_144105-1 Ik heb daarom voor jullie alleen een goed voornemen die je écht aan je lijstje moet toevoegen; Geniet. Geniet van die mooie zonsondergang. Geniet van de warme kachel. Geniet van die oliebol. Geniet van de lachende buurkinderen, van het mooie boek, de vrije middag of de opgeruimde kamer. Want echt, genietend is alles een stuk leuker. Heb jij verder goeie voornemens?

 

With love,
Rianne

Een gedachte over “Hallo 2015!

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s