Review – Een uil en een telefoon lens

YES! Ik was al bijna weer vergeten dat ik ze had besteld, maar laatst kwamen ein-de-lijk mijn nieuwe telefoonhoesje en mijn lens binnen. Vandaag een kleine review, want vooral die lens vind ik erg tof!

Hoesje
Maar laten we beginnen met het hoesje. Ik bestelde dit schattige uiltje. Eigenlijk was ik mijn oude hoesje, met de eiffeltoren erop, nog helemaal niet zat, maar die was flink versleten. Ik hoop dat deze wat langer meegaat, maar heel veel vertrouwen heb ik er nog niet in. Het hoesje is van buiten helemaal prima. Vanbinnen ook wel, behalve het stuk waar je telefoon in komt te zitten. Het voelt zacht, en toch stevig. Maar het insteekstuk (leuk woord) is iets minder. Mijn telefoon gaat er iets te makkelijk in en uit naar mijn mening.

Lens
Laten we naar de lens gaan, want daar gaat het eigenlijk om. Hier ben ik enthousiast over hoor haha. Ik ben geen hele goeie fotograaf, maar vind het wel heel leuk. Kijk mee naar mijn nieuwe lens – of beter gezegd, lenzen!

Inhoud Doosje

In het doosje zitten lenzen, een klipje om de lens vast te zetten en twee beschermhoesjes. Ik schrok nog wel even, want er leken maar twee lenzen in het doosje te zitten, terwijl er toch echt drie in hoorden. Maar al snel ontdekte ik dat van de ene lens een stukje afgeschroefd kon worden; lens nummer drie. Het setje bestaat uit een Fish Eye lens, waardoor alles wat ronder wordt (kijken vissen echt zo?), een Wide Turn lens, die jouw foto oppervlak net wat breder maakt & een Macro lens, voor de details. Met deze laatste lens moet je bijna tegen het object aan gaat voordat hij scherp stelt, maar dan krijg je wel gave foto’s!

Lenzen Lens op Clipje Lens op telefoon

Mening
Ik ben erg te spreken over de lenzen! Het idee is gewoon erg leuk haha. Er zitten ook wat mindere kanten aan het ding. Zo denk ik dat ik het klipje vrij snel gesloopt hebt, aangezien dat maar een dun stukje plastic is wat niet erg sterk voelt. De Fish Eye lens krijg ik nog niet helemaal scherp, en van de Wide Turn lens had ik een iets widere turn verwacht. Deze laatste twee lenzen zijn ook net iets te klein voor mijn camera (SamsungGalaxys3), waardoor er een zwart rondje omheen komt te staan. Eigenlijk vind ik dat wel weer leuk staan ;-). Desondanks ben ik er dus blij mee, omdat het leuk is om net wat andere foto’s te maken dan normaal.

       Wide Turn Gewoon Fish eye

Wide Turn Lens                        Zonder Lens                             Fish Eye Lens

With love,
Rianne

Een gedachte over “Review – Een uil en een telefoon lens

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s