Meebouwen!

huisvanbelle banner

Hoi! Zoals afgelopen woensdag beloofd vandaag nog een berichtje over die twee quotes. Als je die nog niet gezien hebt, klik dan even terug -> Hier.

Deze quotes komen uit de Belle. Zoals je misschien wel weet, ben ik blogger voor Huis van Belle. Huis van Belle is begonnen met een website waarop meiden in blogs wordt verteld hoe mooi gemaakt ze zijn. Dit is best belangrijk aangezien veel tienermeiden zich erg onzeker voelen. Inmiddels geven we ook het blad Belle uit, hebben we een Belledag met 500 meiden georganiseerd en is ons eerste boekje verschenen. Maarr….We zijn op zoek naar mensen die ons steunen! We zijn sinds een aantal maanden een stichting en er is geld nodig! In 2015 gaan we Belle zelfstandig uitgeven, zonder uitgever en willen we graag de website vernieuwen. Om dit te kunnen doen, zoeken we meebouwers.
Wil jij een van hen zijn? Dit is wat we zoeken:

  • 2000 meiden die lid worden van de Huis van Belle club
  • 500 meebouwers die 5 euro of meer doneren
  • 100 ouders die lid worden van de club van Honderd ouders.
  • Ook eenmalige giften zijn welkom.

Als je wilt weten wat er tegenover je lidmaatschap/donatie staat, neem dan even een kijkje op de actiepagina http://www.huisvanbelle.nl/bouwmee/ .

Op Huis van Belle kun je mij vinden in de Slaapkamer, en ik blog gedichtjes. Deze gedichtjes komen niet op mijn persoonlijke blog online, dus als jij mijn gedichtjes leuk vind, moet je even doorklikken als je jouw donatie hebt gedaan ;-)

Fijn weekend!

With love,
Rianne

Een gedachte over “Meebouwen!

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s