My Life In Blessings – Januari & februari

Mensen, de tijd staat niet stil. Even een ongelofelijk logisch feitje, maar terwijl ik dit schrijf denk ik; vakantie, waar ben je gebleven!? In deze blog neem ik ook de maand januari even mee. De eerste twee maanden van het jaar zijn alweer voorbij… kijk je mee naar een paar van mijn blessings?

Januari

Het jaar begon goed, met vakantie natuurlijk. Ik maakte onder andere mijn Londen fotoboek af, en kreeg deze ook binnen. Wat een mooie herinneringen! Ook maakte ik mijn jaarfotoalbum, ook fijn om terug te kijken. In januari kwamen er ook weer een aantal gedichten online op Huis van Belle, en de reacties hierop maken mij heel blij :-). (Als je ze nog niet gelezen hebt, zie hier )
Op school leverde ik een vrij grote opdracht in. Samen met vriendinnen vierde ik dat met eierkoeken met slagroom. Een verrassend prettige combinatie.
En er was sneeuw! Voor onderweg naar school niet heel fijn, maar op een vrijdag middag maakte ik samen met mijn broertje deze schattige sneeuwpop;

sneeuwpop

Februari

Laten we de maand ‘beginnen’ met een mooie, diepe quote;

quote

Op de eerste zaterdag van de maand bezocht ik de open dag van de CHE. Ik vond het een leuke dag, en de CHE lijkt me een leuke school. Nu nog een studie kiezen ;-).
Net voor de vakantie leverde een ingeleverde opdracht weer een hoop blijdschap op. Ik vind dat zo’n leuk moment, als je iets inlevert wat veel stress opleverde.
En toen was het vakantie. Ook niet heel verkeerd. Ik ging op familieweekend, vierde dat mijn opa en oma 50 jaar getrouwd zijn, had een feestje en een interessante meeloop dag op de redactie van de BimBam.

Hunebed bezoeken tijdens familieweekend, gekke dingen ;-)

Hunebed bezoeken tijdens familieweekend, gekke dingen ;-)

Hoe was het begin van jouw maand?

With love,
Rianne

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s