Review – Enjoy boeken

Twee boekjes vol quotes, en een soort life journal; Rianne is weer eens erg blij met een paar aankopen. Ik kocht deze drie boekjes van uitgeverij Ark. En zeg nou zelf, ze zijn schattig toch?

SAM_3464SAM_3485

 

De boekjes heten Enjoy – Journal , Enjoy – You are loved, Enjoy – You are blessed. Het journal kost zo’n 15€, de quote boekjes 8€.

Loved & Blessed

De boekjes zijn vierkant en ongeveer 15 centimeter. Ze hebben een gewatteerde cover, dus stevig maar ook zacht. Haha dat was duidelijk… De boekjes zijn  48 bladzijden en zijn gevuld met mooie quotes, Bijbelteksten & plaatjes. Ik denk dat dit een heel leuk boekje is om cadeau te krijgen. Soms moet je gewoon even horen dat je geliefd en gezegend ben.

SAM_3458 SAM_3473

Journal

Dit is een soort dagboekje, of zoals in het voorwoord staat; ‘Een momentje voor God en Jezelf. Je gedachten ordenen, je dromen onderzoeken, je leven overdenken’. Het boek is opgedeeld in een voorwoord en 6 delen. Elk deel begint met een quote en daarna zijn er bladzijden met vragen en veel opschrijfruimte. Dit zijn vragen van ‘hoe wil ik dat mijn geliefden bij beschrijven?’ tot ‘hoe kan ik mijn gaven/talenten in deze wereld inzetten?’ tot ‘wat ik God heel graag wil vragen?’ tot ‘Dit is het mooiste wat mijn familie tot nu toe voor mij gedaan heeft?’

SAM_3465 SAM_3467

Ik denk dat dit een goed boekje is om na te denken over wie jij bent en wat je wilt. Een heerlijke zoektocht in een mooi jasje.

Wat vind jij?

Enne, Enjoy your day!
With love,
Rianne

Ps: ik heb al 100 brrichten online op mijn blog! :)

5 gedachtes over “Review – Enjoy boeken

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s