I have a dream

Ik droom wat af. ’s Nachts & overdag. Ik ben een beetje een dromer. En ik heb een droom. Ik voel me net Martin Luther King haha, I have a dream. Deze droom is alleen niet om de wereld te verbeteren, al droom ik daar natuurlijk ook wel van. Maar dit is een droom die ik denk ik waar kan maken. Laten we maar eens even tot de kern komen;

Ik wil een boek schrijven. Een gedichtenbundel.

En daarom gaat er wat veranderen. Een bundel waarvan alle gedichten ook op internet staan, die wordt denk ik minder verkocht. En dat is stiekem ook nog wel leuk, als mensen hem kopen.
De afgelopen tijd poste ik op woensdag en zondag standaard en soms op zaterdag. Vanaf nu ga ik alleen op zondag standaard posten. Vind ik zelf ergens wel jammer, maar goed, anders komt die gedichtenbundel er nooit.

Alle categorieën die ik in de afgelopen maanden heb ontwikkeld, komen nu dus op een dag te vallen. Dit betekent dat de Sunday Song en bijbel in beeld elkaar niet meer afwisselen, daar komen nu ook gedichtjes, reviews, quotes etc bij. Ik moet voor mezelf nog even een nieuw roostertje in elkaar flansen, komende tijd wordt dus wat onvoorspelbaarder haha. Mocht ik nou echt een inspiratieboost hebben, dan kunnen jullie natuurlijk tussendoor ook wat verwachten ;-)

Klein veranderingetje, maar dan begrijpen jullie het als er wat minder blogs binnenkomen!

Zou jij een gedichtenbundel van mij kopen?

With love,
Rianne

8 gedachtes over “I have a dream

 1. Tof! :D Ik wil er zelf ook graag nog eens één uitbrengen…
  Ooit had ik het plan er één uit te brengen met een vriendin. Zij zou dan tekeningen maken bij mijn gedichten, maar ik andersom ook gedichten bij haar tekeningen. Maar dat is nooit iets geworden.

 2. Vette droom! Als je ooit een gedichtenbundel maakt zal ik overnachten op straat om het als eerste te pakken te krijgen! Zelf droom ik ervan om een boek uit te brengen maar ik denk dat die droom minder realistisch is dan die van jou! (Dit is een compliment XD) X

  • Aah lief Naomi! Thanks voor t compliment, maarree, waarom zou t voor mij realistischer zijn dan voor jou? Jij schrijft goed! (Dat is ook esn compliment ;))

 3. Weet je, hier heb ik ook over getwijfeld… Maar dan niet echt om een gedichtenbundel te maken, maar gewoon om ze privé te houden omdat ik bang ben dat ze op deze manier hun waarde verliezen of iets dergelijks… En er natuurlijk nergens mijn naam onderstaat, hoe slecht sommige ook zijn xD
  Als dat gedichtenbundel van je een feit is, dan laat je het me maar weten, ik wil één van de eersten zijn die hem koopt ;) (haantje de voorste, nee oke, kipje de voorste). Gaat helemaal goed komen met jouw gedichten! Xoxo

  • Als het goed voelt om ze privè te houden, moet je dat doen he! Niemand die je verplicht ze online te zetten ;) ik zal het laten weten als het wat wordt! X

 4. Die bundel gaat er vast komen, daar heb ik alle vertrouwen in! En ik zou hem zeker kopen!
  Als ik het goed begrijp post je dus alleen nog op zondag?
  Jammer, maar hey als die gedichtenbundel er komt is het weer helemaal goed natuurlijk!

  Lieke-die-je-niet-kent ;)

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s