Sunday Song – We dance

You steady me
Slow and sweet, we sway
Take the lead and I will follow
Finally ready now
To close my eyes and just believe
That You won’t lead me
Where You don’t go

When my faith gets tired
And my hope seems lost
You spin me round and round
And remind me of that song
The one You wrote for me
And we dance

Daar sta ik dan. In de enorme danszaal van het leven. En we dansen. God en ik. Ik ben helemaal geen goeie danser eigenlijk. Ik raak nogal snel afgeleid. Dan mis je snel wat pasjes. Soms wil ik opgeven, stoppen met dansen. Wegzakken door de grond. Maar God leidt de dans. En al weet ik soms niet waar we uitkomen, God schreef dit liedje speciaal voor mij. Hij weet hoe de dans moet. Zachtjes legt Hij dan een arm om mij heen en duwt mij in de goeie richting, de kant op waar Hij is. And we dance.

With love,
Rianne

2 gedachtes over “Sunday Song – We dance

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s