Iets met dromen waarmaken

Je hebt ze wel eens, van die dagen dat je glimlachend terug kijkt. Tjoh, ik ben al best ver gekomen.

dromenwaarmaken

Zo dacht ik net nog terug aan die tijd waarin ik er zo naar verlangde om vriendinnen te hebben waar ik alles mee kon delen, mensen te kennen waar ik me thuis bij voelde. En ze zijn er, mensen om enorm veel van te houden. Sommigen waren er altijd al, die moest ik alleen even ontdekken. Anderen stapten langzaam maar zeker mijn hart binnen. Soms kijk ik naar hen, en dan voel ik het; ‘jij bent als een droom die uitkomt!’

Zo dacht ik in de derde klas terug naar de basisschool. ‘Wat word ik al groot!’ Stiekem was ik nog steeds klein, maar dat deed er niet toe. Als basis-big had ik gedroomd over die grote school, over huiswerk maken, naar school fietsen en verliefd zijn. Want ja, dat laatste vond ik er een beetje bij horen. Het hoorde bij de toekomst. En die toekomst werd het heden.

Zo dacht ik enkele weken geleden terug aan het moment dat ik mijn eerste blog schreef. Ik droomde over vaste volgers, een eigen domeinnaam, en ook over bloggen voor Huis van Belle. ‘kijk nou,’ dacht ik, ‘ik ben er bijna!’ (die domeinnaam is onderweg, ik ben er mee bezig ;-))

‘Ik wil een boek schrijven. Een gedichtenbundel.’ Ik schreef het al weer een paar maanden geleden in DIT blogje. Een blog waarin ik droomde. Het was een droom waar ik in geloofde. En net zoals die grote school, het groepje groeiende vaste volgers en geweldige vrienden waar ik enorm veel van houd, net zo, komt deze droom ook uit.

Zo. Dat is leuk om te vertellen :-D. Het gaat gebeuren! Met een brede lach op mijn gezicht stapte ik een tijdje terug in dit avontuur, en nu, nog steeds lachend, maak ik even bekend dat mijn gedichtenbundel OverHoop zeer binnenkort te koop zal zijn op www.boekscout.nl en bij deze dame zelf. WOESJ! BAM! OEHOE!

Je hebt ze wel eens, van die dagen dat je glimlachend terug kijkt. Tjoh, ik ben al best ver gekomen. Zo ga ik stapje voor stapje verder dromen, verder komen. En ik geniet ervan.

Ik houd jullie op de hoogte!

With love,
Rianne

7 gedachtes over “Iets met dromen waarmaken

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s