Taart met tranen

Afgelopen week was een rollercoaster van emoties. Op maandag 12 oktober overleed op 48-jarige leeftijd mijn oom, op dinsdag 13 oktober stapte ik mijn 18e levensjaar binnen. Donderdag zou ik naar Rome gaan met mijn klas, maar family first. De hele week had dan ook een zwart randje. Maar in deze pijn heb ik, en ik denk mijn familie met mij, echt een berg liefde gevoelt.

En daarom ga ik niet deze hele blog vol huilen. Ik ga mijn best doen in ieder geval. Wel even twee gedichtjes om met jullie te delen:

1444682497429

IMG_20151017_183736In de rest van deze blog ga ik gewoon even heel erg dankbaar zijn. Want… ik ben een dankbaar mens haha. Afgelopen week heb ik meer dan ooit ervaren hoe bijzonder de mensen om mij heen zijn. En niet alleen omdat ze mij op mijn verjaardag bizar verwend hebben. OkΓ©, dat speelt ook mee :P. Nee, maar serieus, de hoeveelheid lieve berichtjes, bemoedigende appjes, gebeden en knuffels… dat was prachtig. Heel erg bedankt voor alle liefde! Zo tof om Gods liefde daar weer doorheen te kunnen voelen

Ik heb alleen nog steeds niet zoveel woorden. Helaas vooral tranen. Dus meer dan dit kleine bedankje voor alle mensen-die-zich-aangesproken-moeten-voelen zit er even niet in voor vandaag. Ik houd van jullie :)

Voor nu wens ik jullie een fijne zondag,

With love,
Rianne

7 gedachtes over “Taart met tranen

  1. Zo he, wat een emoties zal jij gevoeld hebben, maar het mooie is dat we niet huilen zonder hoop, onze tranen worden bewaard, we mogen leren , gevormd worden, door ons verdriet steeds dichter naar Hem. Prachtig dat je dat ook hebt ervaren. Ik wens je de Shalom van onze God toe. Dat Hij je zal zegenen met nog meer liefde voor Hem! Mooi gedichtje, de eerste spreekt me het meest aan!
    En natuurlijk ook fijn dat je weer een jaar ouder hebt mogen worden!
    Groetjes Cora

  2. Wat vervelend dat je oom overleden is, meiske. Hij hoeft nu in ieder geval geen pijn meer te voelen, dat moet niet vergeten worden. Ik hoop voor je dat je ondanks dit toch een leuke verjaardag hebt gehad. Een beetje dubbele wensen vandaag maar, nog gecondoleerd en gefeliciteerd. Heb je nog leuke dingen voor je verjaardag gehad? Sterkte, ook voor de rest van de familie. Xoxo

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s