OverHoop is te koop!

Haha, dat rijmt.

Je kunt dus
mijn woorden kopen
En thuis of in de trein
bladeren door
De stukjes van mijn hart
Bijzonder zal dat zijn
Bladzijden van mij
Voor jou
Hopelijk maakt het
Jou blij

En dan denk ik soms even
Aan jou
Aan hoe je mijn woorden leest
De stukjes van mijn hart
Toch wel wat apart

Het voelt wel een beetje gek nog. Sinds afgelopen vrijdag kun je mijn boek kopen. WHAA! (Het is ook gewoon leuk om te zeggen.) Maargoed, dit was geen blogje om mezelf te laten beseffen dat hij echt bestaat, maar een blog voor jou om je even op de hoogte te stellen van alle ins and outs!

Mijn gedichtenbundel heeft de naam OverHoop en bestaat uit drie delen. In het eerste deel gaat het over een leven overhoop. Het tweede deel gaat voornamelijk over God, mijn Hoop. In het derde en laatste deel staan gedichtjes om door te geven aan andere mensen. Een beetje liefde in woorden dus. De omslag is gemaakt door Evelien Coufreur – Blaauwendraad en wow, ik ben er zo blij mee!

Voor € 14,95 ben jij ook eigenaar van mijn boekje. Op onderstaande website is OverHoop bestelbaar, maar als je mij regelmatig ziet, kun je hem ook bij mij bestellen, graag zelfs! Er ligt een stapel boekjes op mijn kamer, zoekend naar een nieuwe eigenaar. Wil jij die zijn? Neem dan even contact met mij op via mail of facebook. Klik HIER om naar de site van mijn uitgever, Boekscout te gaan, en de rest van de informatie over mijn gedichtenbundel te zien.

IMG_20151103_191225

Bij deze nog even mijn gelukkige hoofd toen ik OverHoop voor het eerst zag, en daarmee sluit ik dit blogje af ;-)

With love,
Rianne

8 gedachtes over “OverHoop is te koop!

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s