‘Waar blijft mijn boek?’ en andere vragen

Dit zinnetje heb ik de laatste week erg vaak gehoord, tijd om er een blogje aan te wijden dus. Mocht je nu nog een andere vraag hebben, stel hem hieronder! Nou, om met de deur in huis te vallen;

Rianne, waar blijft mijn boek?
Natuurlijk heb jij meteen toen het mogelijk was een exemplaar van OverHoop besteld. Nu zit je al dagen smachtend te wachten, maar nee hoor, hij komt niet. Gisteravond toen je jouw schoen bij de kachel zette, had je ineens een idee. Stel dat… Sinterklaas… Wie weet? Vol verwachting klopte jouw hart, maar sorry.

Ik zal het even verklaren. Dit eigenwijze meisje wilde haar bundel ook graag een verrassing houden voor haar ouders. Dus liet ze haar moeder niet de o zo belangrijke spellingscheck doen. Dus staan er wat foutjes in. Maar, er bestaat zoiets als een tweede druk. En aangezien ik natuurlijk wil dat jij een zo goed mogelijke bundel in handen krijgt, moet je daar nog heel even op wachten. Maar hij komt. Dat beloof ik!

Gaat OverHoop over jou?
Ook een vraag die vaak voorbij komt. Als gedichtjesschrijfster leg ik vaak mijn ziel bloot in woorden, maar zeggen dat OverHoop over mij gaat, dat kan niet. In die woorden worden gevoelens vaak een stukje heftiger, en er staan ook een hoop (haha) gedichten in die over anderen mensen, dromen of fictieve personages gaan. Er staan ook gedichten in de bundel over een einde aan je leven maken, en om je gerust te stellen, dat wil ik niet. Veel te fijn hier.

Wat inspireerde jou?
Zoals ik net al zei, zijn sommige gedichten gebaseerd op (fictieve) mensen. In zo’n geval inspireerde die persoon mij. Verder zijn de meeste gedichten in het kopje ‘Over Hoop’ geïnspireerd door mijn toffe God en Vader. Als ik Zijn liefde voelde, dan wist ik het weer; je komt wel door dat dal heen, en dan is er zeker hoop.

Ah toeee, deel nog eens een gedichtje?
Vooruit dan maar ;-)

1447450553835[1]

With love,
Rianne

2 gedachtes over “‘Waar blijft mijn boek?’ en andere vragen

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s