We have it all

Het is zaterdagmiddag en ik zit met een kopje cup-a-soup en een gedichtenbundel op mijn bed. Mijn laptop staat al aan, straks moet ik echt hard aan school aan werken, maar ik neem even een momentje voor mijzelf. Zo tussen werken en leren in. Heel zachtjes speelt mijn telefoon liedjes af, eigenlijk hoor ik ze amper. Tot bovenstaand liedje voorbij komt. Langzaam kruipt er een brede glimlach op mijn gezicht.

Your eyes are a story
An ocean of memories
Pictures of faces and places
And all of the things
That make us feel like we have it all

Sinds ik dit liedje bijna drie jaar geleden voor het eerst hoorde, ben ik er fan van. Soms luister ik hem wat vaker, soms wat minder, maar het is steeds zo’n heerlijk realiseer momentje. We have it all. Naast mij in de boekenkast staat mijn fotoboek van 2015. Ik schuif mijn toch nog veel te warme soep aan de kant en sla het boek open. Alle ogen vol verhalen. Alle mensen vol liefde. We have it all.20160123_135858

Living and dying
Laughing or crying
If we have the whole world or have nothing
I know there are long nights
But we’ll make it
With every sunrise comes a new light
And all of the things
That make us feel like we have it all 

Afgelopen jaar was niet altijd een feestje. Er zijn best veel heftige dingen gebeurd. Maar gelukkig zijn er zoveel leuke mensen. Het maakt niet zo veel uit of we nu lachen of huilen. Het maakt niet zo veel uit of we nu alles hebben of juist niks. En die donkere nachten, daar komen we weer doorheen. Dan zal de zon weer schijnen.

A father’s love, a wedding dance
New Year’s dreams, a toast with friends
A soldier coming home from war
The faith the hope of so much more
A brand new life, a mother’s prayer
Shooting stars, ocean air
A lover’s kiss, and hard goodbyes
Fireworks, Christmas lights

Gezellige fietstochtjes naar school door een bevroren wereld. Fijne uurtjes in de mediatheek met vrienden. Pauzes voor de verwarming. Een goed gesprek met een vriendin. Poffertjes als lunch. Een mooie bijbeltekst tegen komen. Een hele slechte grap waar je toch om moet lachen. Een knuffel van een lief persoon. In bed kruipen na een lange dag – en vooral als je elektrische deken het bed al voorverwarmd heeft.

These are things that make us feel alive
These are the times that make us realize 

Life is beautiful

En soms, soms moet je gewoon eventjes stil zitten en je dat realiseren. Dan kun je weer zoveel dankbaarder en vrolijker door met je dag. Want, we have it all.

Liefs,
Rianne

Een gedachte over “We have it all

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s