Oh, de liefde

Want het is vandaag Valentijnsdag. Een overdreven commercieel dagje? Maar de liefde is wel leuk. Op school was er een rozenactie, ge-wel-dig. Allemaal van die breed lachende tweedeklassertjes met een roos, ‘Weet jij al van wie die is?’ ‘Nee weet jij het??’ Schattig.

Oh, de liefde. Zou ik heel lang over kunnen doorzwetsen, maar dat zal ik jullie niet aandoen. Ik schrijf maar gewoon een gedichtje ;-)

Mag ik jouw woorden inlijsten
Een speciaal plekje geven
Boven mijn bed of aan de muur
En netjes in mijn hart geschreven

Mag ik jouw stem onthouden
Steeds opnieuw afspelen
Op elk tijdstip van de dag
De herinneringen strelen

Mag ik jouw lach vasthouden
Pauzeren op het juiste moment
En dan jou erbij bewaren
Omdat je gewoon de beste bent

En, doe jij nog iets liefs vandaag?

Liefs,
Rianne

4 gedachtes over “Oh, de liefde

  1. Erg mooi gedichtje Rianne! Ik had nu eigenlijk toch wel een roos verwacht van jou… Maar dat zit er niet in geloof ik ;) Wij hebben morgen op school de rozenactie, altijd grappig om te zien wie nu weer haar vriendinnen in de maling heeft genomen! Ik ben dit jaar in ieder geval onschuldig :P Xoxo

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s