Stilte

Het is al veel te laat en ik moet eigenlijk wel gaan slapen. Maar ik ben driftig op zoek naar iets voor een blogje. Een liedje? Nee, die hadden we twee weken geleden al. Een gedichtje? Ik kan er gewoon even geen vinden die past. En eentje produceren wil ook al niet lukken.

Misschien blijf ik maar gewoon even stil. Even internet uit, telefoon wegleggen. En dan gewoon even een momentje Bed & Brood (des levens wel te verstaan). Misschien stop ik hier maar met iets zoeken om met jullie te delen. Ik kan het namelijk ook wel hierbij laten.

Psalm 62:6-7
‘Zoek rust, mijn ziel, bij God alleen, van Hem blijf ik alles verwachten. Hij alleen is mijn rots en mijn redding, mijn burcht, ik zal niet wankelen.’

En nu jij, wees eens even stil.

Liefs,
Rianne

Advertenties

Over Rianne Evers

| Blogt op www.rianneschrijft.nl | Schrijfster van 'OverHoop' | Dichtend, lachend, biddend en genietend van God, vrienden & familie |
Dit bericht werd geplaatst in Christelijk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Stilte

  1. riet ritman zegt:

    o Rianne, het scherm van mijn mobiel is totaal verduisterd, wil je me de gegevens mailen op Riet.Ritman@planet.nl? (ik ben al begonnen in je bundel te lezen. Genieten!)

  2. Lou-ann zegt:

    Soms is het juist goed om even heel stil te zijn, Xoxo

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s