Stilte

Het is al veel te laat en ik moet eigenlijk wel gaan slapen. Maar ik ben driftig op zoek naar iets voor een blogje. Een liedje? Nee, die hadden we twee weken geleden al. Een gedichtje? Ik kan er gewoon even geen vinden die past. En eentje produceren wil ook al niet lukken.

Misschien blijf ik maar gewoon even stil. Even internet uit, telefoon wegleggen. En dan gewoon even een momentje Bed & Brood (des levens wel te verstaan). Misschien stop ik hier maar met iets zoeken om met jullie te delen. Ik kan het namelijk ook wel hierbij laten.

Psalm 62:6-7
‘Zoek rust, mijn ziel, bij God alleen, van Hem blijf ik alles verwachten. Hij alleen is mijn rots en mijn redding, mijn burcht, ik zal niet wankelen.’

En nu jij, wees eens even stil.

Liefs,
Rianne

2 gedachtes over “Stilte

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s