Examenkriebels en radiostilte

Misschien word je er net zo mee overwhelmed als ik, misschien wist je het niet eens, dan weet je het nu: De E X A M E N S komen verdrietig dichtbij. En deze dame hier moet examen doen. Moet daar ook nog best het een en ander voor leren. En daarna gaat ze genieten van een welverdiende vakantie.

Om die reden houd ik even radiostilte. De rest van de maand mei is het een oceaan van rust op mijn website – als tegenhanger van de tsunami aan informatie in mijn hoofd. Ach en wie weet is die stress wel super inspirerend en komt er dan een zomer vol vrolijke blogjes, we will see ;-)

Voor andere examenkandidaten: Succes!

X Rianne

2 gedachtes over “Examenkriebels en radiostilte

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s