En toen…

Afgelopen week is echt voorbij gevlogen. Eerst was daar een schitterend gala…

EINDGALA PASSIE UTRECHT 2016

…en toen een super vakantie in het prachtige Kroatië.

Voor ik het wist zat ik alweer in het vliegtuig terug naar huis. En dat is best gek. Want wat nu? Het voelt een beetje raar om niet meer elke dag met dezelfde mensen in hetzelfde muffe klaslokaal te zitten. Om niet meer in de pauzes ijsjes te eten in het grasveld, en te kletsen tijdens kwturen. De gemiddelde zomervakantie begint met dit gevoel. Maar dit jaar is het nog even iets gekker, want volgend jaar beginnen we hier (als het goed is) niet opnieuw mee.

Ik ben nu mijn ritme al weer kwijt. Na die vakantie moet ik ten eerste weer even er aan gaan wennen dat half 2 niet de gemiddelde bedtijd is, dat chocoladekoekjes niet bij het ontbijt horen, en chips niet bij de lunch. En dat er weer iets gedaan moet worden. Komende tijd ga ik namelijk beginnen met rijlessen (oe spannend!), wat meer werken en ik hoop daarnaast een hoop leuks te doen.

Een nieuw ritme, betekent ook een nieuw ritme voor mijn blog. ‘Zondag = blogdag’ ga ik veranderen in ‘woensdag = blogdag’. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf nog niet weet of dat lekkerder loopt, maar we gaan het zien ;-)

Zo, tot zover mijn leven. Hoe is het met jullie?

Liefs,
Rianne

7 gedachtes over “En toen…

  1. Wat heerlijk zo’n vakantie! Verdien je wel na dat harde werken van de afgelopen maanden (stiekem jaren). Had ik niet in je koffer gepast? ;) Succes met je rijlessen, houd de voetgangers en fietsers heel alsjeblieft! ;) Xoxo

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s