Fijn

Ergens wist ik dat ik geslaagd was. Ik had mijn Duits herexamen nagekeken, had ruim voldoende punten, dus het kwam goed. Toch droomde ik afgelopen nacht nog niet zo blij: We zaten met de hele klas op banken in de tuin. Onze mentor las een voor een voor wie zijn diploma mocht komen ophalen. Ik zat er tussen, best gelukkig. En toen ineens kreeg ik geen diploma… toch gek wakker worden.

Vanochtend had ik mijn mentor aan de telefoon. Hij had, zoals hij het zelf verwoordde, heugelijk nieuws. Volgende week ga ik er tussen zitten, tussen mijn klasgenoten. Wel niet op banken in de tuin, maar op de oude vertrouwde stoeltjes in de aula. En dan krijg ik gewoon een diploma. En dat is best even fijn.

Echt wel.

Liefs, Rianne

3 gedachtes over “Fijn

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s