Een open deur

​“When God closes one door, He opens another”

Nog nooit in mijn leven waren die woorden zo accuraat. Zeker, ze zijn vaker van toepassing geweest. Maar nu… ik zal mezelf enigszins verklaren, dat is misschien wel zo handig. Een tijdje terug stelde ik een lastig mailtje op aan Huis van Belle. Mijn gedichtjes wilde niet meer zo, ik had elke deadline enorme stress, en vond vervolgens dat mijn woorden niet verwoorden wat ik zó graag wilde verwoorden: Gods liefde, liefde voor elkaar. Om onder andere deze reden vond ik dat het tijd werd om te stoppen met Belle. En dat was best een beetje moeilijk, want oh, wat heb ik daar een leuke tijd gehad!

In de week die hierop volgde begon ik te twijfelen aan mijn keuze. Sprankeltjes God delen in mijn woorden is uiteindelijk wel mijn doel, al schrijf ik genoeg andere zinnen. En bij Huis van Belle is het aantal lezers nou eenmaal iets hoger dan hier op mijn eigen blogje, dus meer sprankeltjes, toch? Maar de deur was gesloten, het mailtje verstuurd, en het laatste blogje geschreven. Deze week heb ik gebeden. Voor nieuwe deuren. En precies een week later zat dit nieuwe mailtje in mijn inbox. Een open mailtje met een ge-wel-dige laatste zin: “Lijkt het je leuk om bij ons aan te sluiten met je schrijftalent? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op!”

Ik lachte naar mijn laptop. En toen naar boven. “dank U, God”

Een nieuwe open deur, een nieuwe uitdaging die ik erg graag aan ga. Vanaf binnenkort zullen er namelijk schrijfsels van mijn hand gaan verschijnen op de website van Alpha Youth, http://alphayouth.nl/blog/ . Ergens ook wel een beetje spannend, een andere doelgroep, mensen die er niks aan kunnen vinden… Maar ach, die heb je overal wel.

Met goede moed stap ik over de drempel van deze deur. Daar gaan we dan. Ga je mee?

Liefs, Rianne

4 gedachtes over “Een open deur

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s