Introweek & bazenplanning

20160906_184546Ik heb een bazen planning gemaakt. En ik ben er verschrikkelijk trots op. Afgelopen weekend heb ik van elk college uitgeschreven wat ik ervoor en erna moet doen, welke literatuur ik moet lezen en wat ik moet meenemen. Hoppa.

Ik schrok alleen een beetje van de hoeveelheid.

Na een geweldige introweek… ho, stop, introweek? Heb je daar nog niks over geblogd Rianne? Heb je überhaupt gemeld wat je dit jaar gaat doen? Hm… vergeten? Nou, dit jaar ga ik vertoeven op de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Een jaar bezig met geloof verdiepen, jezelf leren kennen en het vinden van een studie. En ik heb er zin in! De introweek bestond onder andere uit een kamp, waar we de ongeschreven regel van kennismaken door de war gooiden. De gemiddelde mens leert elkaar eerst kennen voor hij/zij serieuze gesprekken gaat voeren. Niks van dit alles, gewoon meteen in het diepe springen! En eigenlijk was dat zo gek nog niet. Het was mooi om gesprekken over wat je gelooft en hoe je met situaties omgaat te voeren met mensen die je eigenlijk nog niet zo heel goed kent. Deze enorm diepe gesprekken resulteerden ook wel in ernstig oppervlakkige gesprekken ernaast. Over schoenmaten. En kinderliedjes. Om het evenwicht te bewaren. Al met heb ik genoten van deze dagen en van mijn groepje (die gelukkig dit jaar lekker mijn groepje blijft, yes!).

Dus, na een geweldige introweek ben ik nu klaar voor de rest van het jaar. Denk ik. Ik moet nog eventjes wennen. Aan het feit dat je na colleges gewoon artikeltjes moet lezen tot in de late uurtjes. En aan energie verdelen over een lange dag met veel mensen. Wennen aan nieuwe ritmes en taken. Momenteel loopt dat nog niet helemaal zoals ik wil, maar ik heb goede hoop voor de toekomst.

Ik heb namelijk een bazenplanning gemaakt. En ik ben er verschrikkelijk trots op.

Liefs,
Rianne

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s