Kwetsbare cake

‘De cake is compleet mislukt,’ zuchtte oma, ‘het begon te borrelen en te overstromen. En al die troep verbrandde op de bodem van de oven. En toen ik het deurtje open deed… toen stortte ie in. Hij stortte helemaal in.’ ‘Mislukt?’ Opa loopt binnen. ‘Echt niet, dit zijn de beste cakes!’
Mijn hart knikte. Het borrelde en overstroomde. De troep verbrandde. Het was ineen gezakt toen de deuren werden geopend en voelde even compleet mislukt. Maar opa had, zoals vaker, gelijk. Kwetsbaar, zo is mijn hart op haar best.

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s