Gedichtje – Mijn hart juicht nog

Soms heb je van die geweldige dagen. Soms moet je die even opschrijven. De dag van hieronder bestond uit gezellig high tea’en met familie, eten met vriendinnen, en een vuurkorf onder een koude hemel. De dag hieronder was ook de dag erna. Picknicken in de regen in het bos (daar gaat je trui ook van stinken) met een berg geweldige mensen & naar een geweldige vriendin toe. Dat zijn dagen die best een gedichtje waard zijn ;-)


Mijn trui stinkt nog
Mijn haar klit nog
Mijn ogen staan nog
Zo moe,
Maar ze stralen

Jouw lach klinkt nog
Jouw stem hoort nog
Jouw ogen vertellen nog
In gedachten
Al je verhalen

Zachtjes zing ik nog
Zoveel voel ik nog
Zo lang geniet ik nog
Zo gelukkig
Al is het al veel te laat

Mijn hart juicht nog
Om vandaag

Liefs,
Rianne

2 gedachtes over “Gedichtje – Mijn hart juicht nog

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s