Perspectief

Zoals in mijn vorige post te lezen was, heb ik de tijd tussen kerst en oud & nieuw op de HGJB Kerstconferentie doorgebracht. Brengt weer veel inspiratie! Daar hoop ik komende tijd af en toe wat over te schrijven, te beginnen bij vandaag. Onderstaand gedichtje ontstond tijdens een workshop op KC over faalangst/perfectionisme. Wij mensen zijn vaak geneigd om niet het beste in onszelf te zien.Β Vinden het misschien zelfs lastig om onszelf mooi te noemen, of om zomaar positief te zijn over wie we zijn.Β God kijkt ook naar ons. En geloof me, Hij ziet de goede dingen.

Perspectief:
Jij ziet je falen
Ik zie jouw kracht
Jij ziet je tranen
Ik jouw zorgend hart

Jij ziet je vallen
Ik juist je opstaan
Jij ziet je verknallen
Ik zie je doorgaan

Jij ziet je slechtste zelf
Ik zie enkel jou
Jij ziet je liever niet maar
Ik zie van wie Ik houd


Liefs,
Rianne

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s