Het word beter

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: mijn Nederlands is niet zo geweldig als ik zou willen. Ik ben in staat om de spelfout in de titel te maken. Doe dat dan ook wel eens. De kans is aanwezig dat jij dit allang wist. Omdat je die domme fouten regelmatig knarsetandend onder ogen ziet, bijvoorbeeld. Sorry.

Ik doe mijn best, Γ©cht. En ik ben er ook zeker van overtuigd dat er vooruitgang geboekt wordt. Al weet ik helaas ook dat meerdere bronnen voorgaande zin kunnen ontkrachten. Maar geloof me, ik begin ze te zien. Meestal helaas nog geruime tijd na het versturen van een appje of het plaatsen van een blogje. Je hebt wat (bakken vol) geduld en een beetje (heel veel) vertrouwen nodig, maar het wordt ooit beter.
Al doende leert men, en daarom blijf ik maar gewoon vrolijk doorschrijven. Zolang mensen deze verkeerde letters of tekorten aan alfabetonderdelen blijven melden, is er hoop op verbetering. Dus, mocht je ze tegenkomen: wees niet bang om dat even te zeggen.

En mocht je ze niet tegen komen, dan bestaat de mogelijkheid dat iemand even een spellingcheck voor me heeft gedaan. (Hier zijn je credits, Stefan ;-) held.)

Ach, weet je, zoals de meesten hier ben ik ook maar een mens. Met fouten. Spelfouten. Doet pijn hè, die in de titel. Vindt ik ook.

(Grapje)

(Heel slecht grapje, excuus.)

Liefs,
Rianne

Een gedachte over “Het word beter

  1. Haha, je had mij moeten zien denken, scrollend langs alle blogjes, ‘HET WORD BETER?! Wie heeft dat nu weer geschreven?! Rianne?! Huh, Rian, alles goed?’ Je zegt zelf dat je veel fouten maakt en nu kan ik me verschrikkelijk irriteren aan spelfouten en vooral aan mensen die er gewoon niet om lijken te geven. Die dingen fout blijven schrijven, elke keer opnieuw. Kan dan ook niet ontkennen dat ik weleens blogs ontvolg met die reden. Heb ik bij jou nog nooit overwogen, echt niet. Lekker doorgaan jij, heerlijke schrijfster. Xoxo

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s