Nog even over de liefde…

Februari is alweer bijna twee weken onderweg, en dat betekent dat Valentijnsdag voor de deur staat. Ik word er wel blij van, van die liefde. Van de stelletjes die hier en daar ontstaan op school. Van die vriendin die zo begint te stralen als ik haar vertel dat haar vriendje écht leuk is. Van die vriend die uit het niks heel gelukkig laat vallen: ‘oh en ik heb een vriendin!’ Van dat stel dat hand in hand fietst (en bijna omvalt)… leuk.

Daarom een paar gedichtjes uit mijn liefboek, zo net voor de 14e februari. Omdat de liefde zo mooi is. Voor op het kaartje van je geliefde. Of je beste vriendin, vader, opa, tante, neef…. Die je trouwens met een lippenstift kus gratis kunt versturen, hoe leuk is dat van PostNL! Check hier de voorwaarden :)

Alles
Van het puntje van je neus
Tot je beide kleine tenen
Van de hoekjes van je hart
Tot elke lach en al je genen

Van je grappen en je snappen
Tot je lief, je intelligent
Ik geniet zo heerlijk van je
Echt van alles wat je bent

Lief
Ik lief en favoriet je
Ik vertrouw en ik geniet je
Op een veel te bewolkte dag
Ben ik graag even jouw lach
Zal ik naast en achter je staan
Tot je weer zon hebt
Om door te gaan

Allermooiste
Mooi is een zonsopkomst
Of een fonkelende sterrennacht
Mooi zijn verse bloemen
Ontbijt op bed, een nieuwe dag

Mooi zijn herinneringen en
Een goed gelukt gedicht
En ’t allermooiste zijn die dingen
Met jou en de lach op je gezicht

Liefs,
Rianne

Een gedachte over “Nog even over de liefde…

  1. Mooie gedichtjes! :) De vrolijke sfeer spreekt me aan. Zelf lukt het me niet vaak om die te creëren in woorden en worden de gedichten al snel ontzettend depressief (en is het nog wel eens moeilijk mensen uit te leggen dat er niks met me aan de hand is xD).

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s