Stiftgedicht

‘Waarom maak je boeken onbruikbaar?!’  Hij klonk enigszins verontwaardigd. Ik glimlachte. Onbruikbaar? Ik beschouw mezelf wel een beetje als redder van dit boek. Want wie weet wat er mee was gebeurd als ik ‘m niet van de rommelmarkttafel had geplukt? Toegeven, de enige reden was de titel, want Voor jou prik ik de wolken door klinkt nou eenmaal vrij poëtisch. Volgens mij is het verhaal een zoetsappig drama dat vast goed afloopt. Maar eigenlijk interesseert dat verhaal mij niet zo. Sterker nog, ik streep een groot deel ervan weg. Een kijkje in mijn stiftgedichtjes!20170224_134411

“Als ik eerlijk moet zijn kan ik zo spontaan zeggen dat we nooit wildvreemden geweest zijn”

20170224_134335

“Omdat ze behoorlijk opgewekt bij hun begroeting
Omdat ze naast hem op de bank
Omdat het goed past
Daarom muziek in zijn lachende hart”

20170224_132730

“In de wildernis van mooie uren had ze met haar spontane blijken van genegenheid bepaalde gevoelens in hem geraakt”

Liefs,
Rianne

Een gedachte over “Stiftgedicht

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s