Wie jarig is, trakteert!

… nee, ik ben niet jarig, en ook mijn blog is daar nog niet aan toe. Ik heb het over mijn school, de Evangelische Hogeschoool in Amersfoort. Ik volg een en prachtig jaar, vol geloofsgroei, persoonlijke ontwikkeling en oriëntatie op onze maatschappij. Dat is natuurlijk een veel te korte beschrijving voor alles wat de EH mij te bieden heeft, maar in essentie is dat wel waar ik dit jaar mee bezig ben. Afgelopen maanden heb ik ontdekt hoe waardevol het is om te weten wie je bent en wat je wilt in dit leven. Dat maakt dat ik tegenwoordig een stuk zelfverzekerder en dankbaarder met mezelf en mijn leven in de wereld sta. Het EH jaar is daarom, en om vele andere redenen (inspirerende colleges, superleuke mensen, out of the comfortzone dingen en juist heel fijn daarin kunnen zijn) een prachtig jaar.

Voor de mensen die liever een filmpje kijken dan een verhaaltje te lezen ;-) :

En hierbij het verhaal:
Dit jaar bestaat de EH 40 jaar. En wie jarig is, trakteert! Maar… krijgt ook cadeautjes. En over die cadeautjes wil ik het even hebben ;-). De EH wordt namelijk niet door de overheid gesubsidieerd en zij leeft van giften. Elk jaar komen studenten en docenten in actie om geld in te zamelen zodat ook volgend jaar dit jaar weer kan bestaan. Ik vind dat belangrijk, zou het namelijk iedereen wel gunnen om zo’n jaar mee te maken!

In mijn tutorgroep hebben wij een toffe actie verzonnen om geld in te zamelen voor school. Wij hebben een project opgezet voor de voedselbank in Amersfoort. Voor elke 10 € die wij binnenhalen, bakken wij een cake – een traktatie. Met deze cakes + een persoonlijke boodschap gaan we op 7 april naar de voedselbank toe. De cakes gaan in de voedselpakketten, en wij gaan aan de slag om daar een paar uurtjes te helpen!

En dan nu de brandende vraag: helpen jullie mee? Elk bedrag, hoe klein ook, is van harte welkom! Wij hopen een bedrag van minstens 1300 € binnen te halen (en ja, dat zijn dus 130 cakes…!). Giften die naar de EH worden overgemaakt, zijn  trouwens aftrekbaar voor de belasting. Een donatie overmaken kan op deze site: https://www.geef.nl/actie/eh-basisjaar-groep-5

Alvast heel hartelijk bedankt!

Liefs,
Rianne

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s