Afterparty – Opwekking #1

Als ik wakker word, heb ik nog niet echt het gevoel dat ik bijgeslapen ben. Toch zijn er ruim 12 uur verstreken sinds ik mijn hoofd op mijn kussen legde (ha, kussen, die heb ik 5 nachten gemist). Mijn koffer ligt geopend in mijn kamer. De stapel was ligt in de wasmand, de rest verspreid over mijn vloer. In de koffer een restantje dood gras en programmaboekjes (serieus, waarom heb ik er zoveel??). De spiegel ontwijk ik vakkundig. Als ik in mijn pyjama naar beneden loop, kijk ik hoofdschuddend naar mijn benen, waar bijzondere blauwe plekken en gekke krassen op zitten. Ze zijn ook wat verbrand.

Het is dinsdagochtend, of eigenlijk is het al middag voor ik mijn brunch op heb, en ik heb genoeg te doen.  Maar vandaag stel ik alles nog heel even uit. Het is eerst even tijd voor een afterparty.

Dat vermoeide hoofd en die blauwe plekken klinken misschien niet zo geweldig, maar afgelopen dagen waren dat zeker wel. Woensdagavond tot en met maandagmiddag bracht ik door op pinksterconferentie Opwekking – en wauw dat waren een paar hele goede dagen.

Vandaag schreef ik glimlachend alles op wat ik heb meegemaakt, en dat is veel te veel om allemaal te delen. Maar er zijn gave dingen gebeurd, en waar het hart vol van is… juist ja. Komende tijd, te beginnen met morgen, kunnen jullie dan ook nog wat opgewekte blogjes verwachten.

Dan duurt die afterparty lekker lang :-)

Liefs,
Rianne

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s