Update

Het is bijna gek om weer achter mijn laptop te zitten met de intentie om een blogje te gaan tikken. Wat een stilte he, hier op Rianneschrijft.nl … Afgelopen anderhalve maand liet ik niks van mij horen. Mijn pen heeft even pauze gehad. Zoals velen had ik vakantie, maar deze vakantie was vrij volgepland met werken en leuke dingen doen. Maar ik ben er weer! Om te beginnen een update-blogje, en daarna hoop ik jullie weer wat regelmatiger te overladen met gedichten en verhalen.

Ik begon de zomervakantie met een paar dagen in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Daar was het weer warm, het eten (en de bier) goedkoop, en waren de mensen gezellig.

 

Over mijn belijdenisdienst hebben jullie hier al het een en ander kunnen lezen, en ook dat was een prachtige dag, met God en geweldige mensen. Echt een dag van goud. En wat die dag nog beter maakte? Vriendlief, die de avond van tevoren foto’s vanaf zijn vakantiebestemming stuurde, maar stiekem toch op de stoep stond. Lief.

‘Hm, vriendlief?’ hoor ik een aantal hersentjes kraken. Jep, dat verklaart natuurlijk enigszins het tijdgebrek van afgelopen tijd. Het was een aantal mensen al opgevallen dat mijn gedichtjes op Instagram wat liever werden de afgelopen tijd…  Verder ben ik totaal geen open boek. Voor de nieuwsgierige lieden: Ik heb Matthias ontmoet op de EH, (leuk, zo’n tussenjaar, moet je doen! ;-) ) en sinds de afsluitende vakantie met onze tutorgroep spreek ik over ‘vriendlief’ en dergelijke als ik over hem praat :-)

 

Verder heb ik mijn vakantie voor een groot deel doorgebracht in de Hema, waar ik vakantiewerk deed. Na mijn laatste werkdag daar, begon de VBW bij ons in het dorp. Een paar dagen vol blije kinderen, spelletjes, bijbelverhalen, sketches en knutsels in een blauw-witte tent. Wat was het prachtig.

20170815_103313.jpg

Ondertussen is de vakantie wel zo’n beetje afgelopen, en is het tijd om goede voorbereidingen voor komend jaar te treffen. Tijd voor iets nieuws. Komend jaar ga ik Pedagogische Wetenschappen studeren in Nijmegen, en aangezien dat best een stukje reizen is, ga ik daar ook wonen. De meeste spullen staan ondertussen in mijn nieuwe stulpje, de aanmelding voor de studentenvereniging is de deur uit… Bijna klaar voor.

Zo, dat was wel weer genoeg update, tot snel ;-)

Liefs,
Rianne

3 gedachtes over “Update

  1. Gefeliciteerd! :)
    Klinkt als een interessante studie. Heb je er zin in? Ik heb wel zin om naar de uni te gaan, maar ben ook nogal angstig. Het is ook een erg grote overstap nu ik een jaar niet op school heb gezeten. Ik ga trouwens literatuurwetenschap studeren.

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s