Cadeautje

Omdat ik mijn Propedeuse een paar weken geleden heb behaald, vond ik dat ik een cadeautje verdiende. Maar ja, wat dan? Ondertussen is de 40 dagen tijd weer begonnen, en ik besloot mijn cadeautje aan mezelf te koppelen aan deze tijd richting Pasen. Daarom bestelde ik een heleboel kaartjes bij lifeprints.nl . En ooooh wat zijn die móói! Een impressie van mijn bestelling en wat ik daarmee ga doen ;-)!

De bestelde kaarten en poster lagen al snel in de brievenbus, verpakt in een stevige envelop zodat er niks beschadigd was. Ook zat er een extra cadeautje bij: een mooie miniposter! De kwaliteit van de kaartjes is fijn en zelfs mijn vulpen levert geen vlekken op. De poster met prachtige tekst staat in een lijst te stralen op mijn kast, daar moet ik nog een beter plekje aan de muur voor vinden. Conclusie: Blij.

Wat dit nou met de 40 dagen tijd te maken heeft? Een aantal jaar geleden heb ik 40 brieven geschreven, naar mensen om mij heen. Dat waren er best veel, maar het was wel een hele dankbare taak, een mooi iets om dichter naar hen en God te komen. Komende 40 dagen heb ik al iets anders waar ik mee bezig ben, dus ook nog eens 40 brieven…? Klonk als een plan dat gedoemd was om te mislukken. Daarom worden het 20 kaartjes ;-). En die mooie van Lifeprints gaan daar zeker bij zitten!

20190307_102212

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s