Licht Leven

#LL1

Stiekem ben ik best fan van het thema van mijn Bijbelkring dit jaar. Naast dat het lekker allitereert is het namelijk ook een thema waar je veel kanten mee op kunt. Samen met mijn lieve medekringleider en leuke kringleden duik ik komend jaar in dit thema, aan de hand van de brief aan de Efeziërs (met dank aan Eva voor een tof boekje!) en andere thema’s hopen we samen dichter naar God te groeien. En daar heb ik zin in!

Op de site van Eva staat hierover: Licht leven, dat gaat over de relatie met God. Door deze relatie worden we uit het duister naar het Lichtgehaald en worden we gekenmerkt met de stempel van de Heilige Geest (Efeze 1:13). Hierdoor wordt ons hart verlicht (Efeze 1:18) en mogen we ons kinderen van het Licht noemen (Efeze 5:8).

Mijn enthousiasme over Licht Leven wil ik combineren met mijn net te stille blog. Daarom ben ik van plan om na elke kringavond een stukje te schrijven over het thema. Jij wat te lezen, ik wat te schrijven… ;-)

Kringavond één was een kennismakingsavond. Voor ons heel interessant, voor jou misschien iets minder. Daarom deel ik graag het gedicht wat ik schreef voordat de kringen begonnen.

Dan rest mij niets anders dan je welkom te heten op deze reis. Ik hoop dat we samen veel mogen leren en ik wens je een dag vol licht toe!

Een gedachte over “Licht Leven

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s