… en nieuw!

Op oudejaarsdag schreef ik over reflecteren over het afgelopen jaar. Intussen is er een nieuw jaar begonnen. Een nieuw jaar waarin je hopelijk weer veel mooie dingen mee gaat maken. We weten intussen allemaal wel dat ‘goede voornemens’ vaak bij goede voornemens blijven en in de meeste gevallen geen grote uitwerking hebben op ons leven (zo gaat het bij mij in elk geval). Dat betekent niet dat een beetje vooruitkijken niet hoeft te gebeuren!

Als je net als ik aan de slag bent gegaan met je reflectie, dan ben je misschien wel een aantal punten tegengekomen waar je verbetering in zou willen zien. Nu begin ik niet graag over deze punten SMART maken, want na drie jaar op het HBO kan ik die term niet meer horen. Maar schrijf deze punten eens op!

Naast wat er uit je reflectie komt nog wat andere vragen zo aan het begin van het 2021:

  • Wat wil je bereiken, en hoe ga je dit aanpakken?
  • Waar wil je meer tijd in investeren? En waarin juist minder?
  • Hoe wil je God dit jaar bij jouw leven betrekken?

En last but not least: het schijnt dat iets nieuws leren goed voor de mens is. Zo ben ik afgelopen jaar begonnen met breien en eigenlijk geeft mij dat veel meer voldoening dan een middagje netflixen (al gaan die twee ook redelijk samen). Ik wil je uitdagen om komend jaar iets nieuws te gaan leren. En niet alleen op het gebied van je studie of werk, maar juist als het gaat om ontspanning!

Tijd om aan de slag te gaan 😉 Ik wens je Gods zegen en veel licht & liefde voor 2021!

En, wat voor nieuws wil jij dit jaar leren?

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s