Wie ben ik?

Hoi!

Mijn naam is Rianne, de 20-jarige dame achter deze site. Hartstikke leuk dat je hier aan het rondneuzen bent!

In het dagelijks leven studeer ik Pedagogiek in Nijmegen. Daarnaast schilder ik graag. Maar niet met verf, woorden zijn meer mijn ding. Ik geniet er enorm van om woorden zo neer te zetten dat mensen erdoor aangeraakt worden.

Ik geniet trouwens van wel meer; van mijn vriend, van zonsondergangen, goede gesprekken, lieve appjes of taart. Van een schommelstoel, wind mee, een dikke knuffel en van nieuwe PR’etjes op de racefiets. Van zingen en gitaar spelen en van de berg leuke mensen om mij heen. Ik ga er spontaan van glimlachen als ik dit typ :-)

 

‘Van oorsprong’ ben ik een dichtend mens. Het rijmt al jaren in mijn hoofd. Soms komen daar hele leuke dingen uit, zoals mijn eigen gedichtenbundel. Naast gedichten schrijf ik ook graag verhalen en blogs. Dit laatste heb ik onder andere voor Huis van Belle en Alpha Youth mogen doen. Er valt nog veel te ontdekken in dit schrijverswereldje, en daar geniet ik van.

God is mijn Held, ik ben christen. Daarom probeer ik Hem ook centraal te laten staan in mijn leven. Waarschijnlijk komt Hij ook vaak genoeg voorbij op mijn blog, want waar het hart vol van is…

Ik hoor graag wat je van mijn schrijfsels vindt!

Liefs,
Rianne

Advertenties

11 gedachtes over “Wie ben ik?

  1. Wat een leuk blog heb je! Ik vond je via christelijke webloggers…eerlijk gezegd dacht ik..mhh wel een beetje jong om te volgen, ik zou je moeder kunnen zijn..nou ja..hahah technisch dan, met mijn 35 jaar oud zou ik wel een jonge moeder geweest dan….maar toch sprak je me aan en als ik je berichtjes lees, doet dat wat met me. Ik herken dingen van jou in mij..hoe mooi en leuk is dat! Leeftijd maakt dus toch niet uit! Ik ga je volgen,zeker te weten!
    Lieve groetjes
    Cora

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s