Wie ben ik?

Dichtend, dromend, gelovend en genietend. Mijzelf in een paar woorden vangen blijft een onmogelijke taak, maar deze vier woorden vormen een mooi begin. Mijn dichtende gedachten vind je op mijn site, aangevuld met dromen/fictie, mijn God en geloof en alles waar ik van geniet. Onder ‘alles waar ik van geniet’ valt onder andere: vriendlief, mooie zonsondergangen, dikke knuffels, goede gesprekken en PR’etjes op de racefiets. Ook schommelstoelen, avondjes met huisgenoten of Ichthianen en kerstlichtjes zijn het noemen waard ;-)

 

In 2015 heb ik mijn eigen gedichtenbundel mogen uitgeven! Daarnaast heb ik geschreven voor onder andere Alpha Youth & Huis van Belle.

Ik hoor graag wat je van mijn schrijfsels vindt.

Liefs,
Rianne

11 gedachtes over “Wie ben ik?

  1. Wat een leuk blog heb je! Ik vond je via christelijke webloggers…eerlijk gezegd dacht ik..mhh wel een beetje jong om te volgen, ik zou je moeder kunnen zijn..nou ja..hahah technisch dan, met mijn 35 jaar oud zou ik wel een jonge moeder geweest dan….maar toch sprak je me aan en als ik je berichtjes lees, doet dat wat met me. Ik herken dingen van jou in mij..hoe mooi en leuk is dat! Leeftijd maakt dus toch niet uit! Ik ga je volgen,zeker te weten!
    Lieve groetjes
    Cora

Wat vind je ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s